Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

"αναφορά ,η ζωή σου"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Θα μπορούσε να ναι η ζωή σου.Να πρέπει να την αλλάξεις  και να μην την αλλάζεις.Να θέλεις να την αλλάξεις και να μην μπορεις  την αλλάξεις.Να σου λένε να την αλλάξεις γιατι κινδυνεύεις και να μην την αλλάζεις.Να κάνεις όνειρα οτι την αλλάζεις και να σκέφτεσαι πως θα ναι μετα, αλλά οταν ξυπνάς να συνεχίζεις την ίδια ζωή που έκαμες πριν . Να μένεις μαζί της και να την κοιτάς να περνάει ,χωρίς να κάνεις απολύτως  τίποτα.
Ευτυχώς ,δεν ειναι παρά η ζωη του καιρού.Που θ αλλαξει.Που μένει στάσιμη τρέχοντας,που αλλάζει μένοντας η ίδια και που στα ονειρά της ,η  δική σου ζωή μοιάζει μ εφιάλτης.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
Εβαλε και αγγελία."Αβάδιστα ,έρχομαι στο χώρο σας.Τιμαι λογικαί". 9 c στις 9 το βραδυ.
ΑΝΕΜΟΙ
Βοριάδες με τόκους Νοτιάδων.Παράνομα νόμιμοι.

ΣΧΟΛΙΑ-ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ-ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ-ΣΑΝ ΧΤΕΣ
1.Στις 30 Νοέμβρη του 1952,η εφημερίδα" ΕΜΠΡΟΣ" "θυμάται" τιέγινε πριν 50 ολόκληρα χρόνια.Στις 30 ΝΟΕMΒΡΙΟΥ 1902.Και ο υποφαινόμενος ,110 χρόνια μετά ,μαθαίνει :
2. Την ΚΥΡΙΑΚΗ  1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 1957,η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,αναφέρει οτι "οι χιόνες εκάλυψαν την Θεσσαλίαν,ενω και στη Πάρνηθα απο χτες χιονίζει..

3. Ο Δεκέμβρης του 1962 .θα μπει με πλυμμηρες στην Καλαμάτα και " χιόνες" στην Μακεδονία/Εφημερίδα ΕΛΥΕΘΕΡΙΑ ,και πάλι, το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΜΕΒΡΙΟΥ 1962
*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...