Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2003

Tελευταία μέρα του 2003

Και τι δεν ειχε μεσα του το 2003.Και ποσες ευχες δε το καλοσωρισαν, και ποσες ελπιδες δε το συντροφεψαν,ποσοι κεραυνοι δε το αυλακωσαν,ποσα χιονια δε το σκεπασαν,ποσες ζεστες δεν το ιδρωσαν..Πολεμο ειχε μεσα του.Πορεια σταθερη προς τη βαρβαροτητα,φτωχεια,αδικια,ανισοτητες,αλλα και πολυ γκλαμουρια,πολυ στυλακι,ακρατητο εγωισμο,πολυ συμφεροντολογια.Πολυ πλαστικο,πολυ Virtual ,και πολυ δηθεν.Κ αν καποτε στα χρονια του μεσαιωνα καιγανε τους επιστημονες,τωρα στα χρονια της επιστημης,καιγονται οι ψυχες αβλεπι και με συνοπτικες διαδικασιες,κ αντε αν τη γλυτωσει καμμια με ψυχοφαρμακα,και χιλιαδες βοηθηματα,να τονιστουν αξιες,οπως ανθρωπια και αλληλεγγυη.Και μονο ο ηλιος,σαν αυτον το σημερινο,που τωρα στο πεσιμο της μερας αδυναμος, με κοπο προσπαθει να τρυπωσει αναμεσα απο τα συννεφα ,τονιζει την ελπιδα,και την αναγκη να συνεχιζει κανεις να παλευει να παραμεινει ανθρωπος,και μετα να εχει οποιαδηποτε αλλη ταμπελα..Και ειχε και τετοιες μαχες το 2003 μεσα του,κ ειναι αυτες που κρατανε ζωντανη την ελπιδα για ζωη και καλυτερες μερες ,για τον καθενα μας αλλα και για το πλανητη μας.
Μερικές  φωτογραφιες με τα τελευταια χρωματα της μερας που συμβολικα ειναι το τελος αυτης της χρονιας.KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε ολοι σας και αρμονια ψυχης και σωματος.
H A S T A     L A    V I C T O R I A    S I E M P R E






                                  *nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...